Tigar paket za terapiju protiv bolova

33,05 €
HRK: 249 kn

Model: TFAZ2010
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
 
**** LUDA AKCIJA NA TIGAR PAKET PROTIV BOLOVA! ****
2x Tigar flaster protiv bolova + 2x Bijela tigrova mast + 2x Crvena tigrova mast
Jedina akcija ove vrste u Hrvatskoj! Požurite, zalihe su ograničene!
 
 
Svaka stvar ima svoju cijenu a živjeti bez bolova je neprocjenjivo. Koliko se često pitate kada koristiti tigrovu mast. Tu čudesnu, drevnu i nadasve svestranu kremu koja doista učinkovito pomaže u borbi protiv bolova i olakšava tegobe.
 
Ne kaže se bez veze da za svaku bol raste jedna ruža. Kineskim travarima to je bilo potpuno jasno i oni su znali gdje tražiti i kako napraviti nešto što će oduševljavati generacije i generacije ljudi širom svijeta jer će im pomoći kod rješavanja raznovrsnih zdravstvenih tegoba na posve prirodan i siguran način.
 

Uporaba i ljekovite moći tigrove masti:

  • Otklanja glavobolju i ublažava simptome migrene
  • Pomaže kod prvih znakova prehlada i upala sinusa
  • Pomaže kod reume, artritisa i išijasa
  • Potiče cirkulaciju
  • Ublažava bolove u mišićima i zglobovima
  • Prva pomoć kod uboda insekata
 
Tigrova mast je poznata po izvanredno učinkovitom djelovanju protiv bolova.
 

 
PUSTITE TIGRA NA BOLOVE S OVOM NEVJEROJATNOM PONUDOM!
 
Za vas smo pripremili ponudu koju se ne isplati propustiti! U odličnom paketu po povoljnoj cijeni iskusite kako je to kada se udruži snaga tigra.
 
Uz iznimno povoljnu cijenu osigurajte si posve prirodnu mini ambulantu protiv bolova koja će vam dobro i dugo služiti. Prednost tigrove masti je i u tome što je jednostavna za uporabu i što se ne troši prebrzo. Za malo nanošenja tigrova mast pruža iznimnu ljekovitu moć i dugotrajna uporaba nema nikakve štetne nuspojave.
 
Posve prirodni i sigurni su TIGAR flasteri protiv bolova koji ljekovite učinke jednakomjerno otpuštaju u tijelo te pomažu kod reumatskih oboljenja, olakšavaju bolove u kostima, rasterećuju opterećene mišiće, pospješuju krvni tok, ublažavaju glavobolju te su odlična pomoć kod oporavka i sportskih ozljeda.
 
 

Proizvod: Tigrov paket protiv bolova 

Rok trajanja: Otisnut na ambalaži