Flasteri protiv bolova s tigrovom mašću

3,32 €
HRK: 25 kn

Model: TFAZ0001
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
Flasteri protiv bolova s tigrovom mašću svojim sastojcima na vaše tijelo djeluju analgetički i tako ublažavaju bol u mišićima, olakšavaju tegobe i bolove u zglobovima i kralježnici te pospješuju cirkulaciju krvi. Flasteri s tigrovom mašću mogu se upotrebljavati kod tegoba koje su posljedice reume, bolova u kostima, loše cirkulacije krvi, nakon mehaničkih oštećenja (kao što su uganuće, udarac, iščašenje itd.), ali i kod sportskih ozljeda te kod opterećenih i umornih mišića.
 
Glavne značajke flastera s tigrovom mašću:
- djeluju analgetički na mišiće, zglobove i kralježnicu
- pomno odabrana kombinacija eteričnih ulja i biljnih ekstrakata
- ugodno hladi i osvježava kožu
- pozitivno djeluje na cirkulaciju
- brzo i učinkovito djelovanje.

 
Flasteri protiv bolova s tigrovom mašću jedinstveno su pomagalo za opuštanje opterećenih i bolnih mišića, koljena, zglobova i kralježnice. Pomno odabrana kombinacija biljnih eteričnih ulja i ekstrakata ljekovitog bilja duboko se upija u epidermu, kožu najprije hladi, a zatim pozitivno djeluje na cirkulaciju i tako pridonosi prestanku bolova i opuštanju.
 
Iznimno popularni flasteri s tigrovom mašću proizvedeni su na osnovi priznate kineske recepture, brzo su i učinkovito rješenje za vaše bolove i tegobe.

Paket sadržava 4 flastera.
 
Flasteri protiv bolova s tigrovom mašću - Upotreba:
Flaster nalijepite na bolno mjesto i ostavite da djeluje. Nakon najviše 8 sati odstranite flaster. Flaster možete zamijeniti novim, ali nakon stanke od najmanje 24 sata. Flaster po potrebi možete odgovarajuće razrezati na manje komade i zatim nalijepiti na bolno mjesto. Neupotrijebljene flastere čuvajte u zatvorenoj vrećici da se ne isuše. Flaster ne smijete stavljati na rane, ogrebotine, upaljena područja, a nisu primjereni ni za djecu i trudnice.
 

Dodatne informacije o proizvodu:
Proizvod: Tiger Pflaster, biljni flaster protiv bolova
Pakiranje: 1 paket sadržava 4 flastera, cijena vrijedi za 1 paket
Rok trajanja: na pakiranju
 
*Slike i tekst informativne su prirode, više pročitajte u Općim uvjetima.