Koloidno srebro 100 ml 20 ppm

10,49 €
HRK: 79 kn
Model: KSDR0100
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
*  KIŠETE, ŠMRCATE I KAŠLJETE?
*  MUČI VAS PREHLADA ILI GRIPA?
*  ALERGIJA, BRONHITIS?
*  ČESTE GLAVOBOLJE?
*  PROBLEMI SA SINUSIMA, NOSOM, GRLOM I UHOM?
*  PROBAVNI PROBLEMI?
*  OSLABLJEN IMUNITET?
*  AKNE, EKCEMI, BRADAVICE?
 
 
 
Koloidno srebro, moćan prirodni antibiotik, neškodljiv za zdravlje!
 
Koloidno srebro je otopina u kojoj su vrlo sitne metalne čestice srebra. Srebrne čestice su toliko sitne da ostaju plutati unutar tekućine bez taloženja (slično najsitnijoj prašini u zraku). To je otopina koja ima snažna anti-bakterijska, anti-virusna i anti-gljivična svojstva. Pri tome je zanimljivo da srebro djeluje čak i na bakterije koje su otporne na antibiotike.
 
Ukratko, to je otopina srebra u vodi. Brojni su joj povoljni učinci na ljudsko zdravlje. Na primjer, otopina višestruko ubrzava zacjeljivanje rana i liječenje raznih bolesti kože, bilo da je riječ o aknama, ekcemima, bradavicama, ozljedama ili opeklinama. Inače, raspršivač je odličan način za vanjsku primjenu na koži. Trenutno pomaže kod opeklina, posjekotina, uboda insekata, alergijskih reakcija na koži i zacjeljivanja rana.
 
Prvo koloidno srebro proizvedeno je 1924., i u to vrijeme naveliko se koristilo kao moćno sredstvo u borbi protiv virusnih i bakterijskih infekcija. Kasnije je u istraživanjima potvrđeno da je srebro najjači poznati antiseptik koji ujedno posjeduje i svojstva antibiotika.
 
Općenito, svakodnevno konzumiranje koloidnog srebra sprječava pad imuniteta, čisti organizam od gljivica i svih toksičnih tvari, te u startu suzbija bakterijske i virusne infekcije.
 
Za njega mnogi alternativni liječnici tvrde da je moćan prirodan antibiotik neškodljiv za zdravlje.
 
Tijekom proteklog vremena, brojni korisnici uvjerili su se u učinkovitost koloidnog srebra u borbi protiv parazita, bakterija, virusa i gljivica. Brojnim ispitivanjima dokazano je da svi patogeni organizmi, uključujući i one otporne na antibiotike, u prisutnosti koloidnog srebra ne mogu preživjeti duže od šest minuta.
 
 
»Iznad svega, koloidno srebro je najučinkovitije kao preventivno sredstvo, budući da u organizmu formira rezervni imunološki sustav, čuvajući T-limfocite i još k tome obavljajući dio posla za njih.«
 
KOLOIDNO SREBRO POTIČE ORGANIZAM NA SAMOIZLJEČENJE
 
Kroz niz istraživanja od strane uglednih stručnjaka, ustanovljeno je da koloidno srebro može potaknuti prirodnu sposobnost organizma na samoiscjeljenje, što u konačnici dovodi do uspostave ravnoteže na svim razinama. Prije svega koloidno srebro uništava glavne uzročnike većine oboljenja - parazite, bakterije, viruse i gljivice. Nakon toga, imunitet će automatski ojačati, a snažan imunitet najbolja je obrana protiv svih bolesti, pa je glavni cilj - vraćanje organizma u prirodu ravnotežu – time u potpunosti postignut. S obzirom da ubija samo bakterije koje tijelu ne trebaju i mogu mu škoditi, na srebro se gleda s poštovanjem jer tijelu, primjerice, ostavlja bakterije poput acidofila, koja nam je potrebna za održavanje dobrog probavnog sustava. Pri nazalnom načinu uzimanja srebra koristi se raspršivač koji proizvodi maglu koja inhaliranjem direktno ulazi u pluća. Zato se ovakav način unošenja koristi kod upale pluća, bronhitisa, problema sa sinusima i alergijama jer dolazi ravnomjerno do svih organa, što pri oralnom uzimanju nije moguće postići.
 
U koloidnom obliku, srebro je potpuno netoksično, ne oštećuje organe ni enzime u tkivima, te nema štetno djelovanje na korisne bakterije. Osim što se pokazalo učinkovitim u liječenju mnogih bolesti, može služiti kao preventivno sredstvo. Znanstvenim istraživanjima provedenim diljem svijeta nepobitno je ustanovljeno da nedostatak srebra u organizmu može onemogućiti pravilno funkcioniranje imunološkog sustava.
 
Usto, liječnici poput dr. Alvareza s odjela za dermatologiju sveučilišta u Miamiju, te dr. Chua i dr. McManusa s vojno istraživačkog centra Fort Sam Houston, dokazali su da srebro potiče oporavak tkiva i zacjeljivanje rana i da posjeduje odlična regenerativna svojstva prilikom liječenja opekotina. Robert O. Becker, ortopedski kirurg i sveučilišni profesor, u 30 godina istraživanja mogućnosti regeneracije kostiju i tkiva, ustanovio je da manjak srebra u organizmu znatno usporava regeneraciju kostiju. Njegova zapažanja također su potvrdila da srebro uništava patogene mikroorganizme, obnavlja tkivo i trostruko skraćuje vrijeme zarastanje rana. Između ostalog, ustanovljeno je da srebrni ioni potiču proizvodnju bijelih krvnih stanica, koje tijelu pomažu uništiti stanice raka.
 
Upotreba:
Koloidno srebro može se uzimati oralno, kapati u nos, te uz pomoć raspršivača nanositi na kožu.
Za preventivu dovoljno je dnevno popiti 40-50 ml koloidnog srebra, raspoređenih u dvije doze.
Za liječenje kroničnih bolesti, duže vremena uzima se 50 - 80 ml koloidnog srebra dnevno, raspoređenih u 3-4 doze.
U tretmanu akutnih stanja (poput upala, viroza i slično) uzima se do 120 ml dnevno svaka 2-3 sata, u trajanju do pet dana, no konačna terapija ovisi  o vrsti oboljenja.
Kod zacjeljivanja rana i bolesti kože, Koloidno srebro pomoću raspršivača nanosite direktno na otvorenu ozljedu ili dio oboljele kože. Možete upotrijebiti i sterilnu gazu, natopiti je Koloidnim srebrom i staviti na oboljelo mjesto. Potrebno je redovito natapati gazu kako bi se koža održala vlažnom i Koloidno srebro blagotvorno djelovalo.
Ne upotrebljavati metalne žlice i čaše.
 
UPOZORENJE: Koloidno srebro nije primjereno za trudnice i osobe koje su alergične na srebro.
 
Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu, na sobnoj temperaturi, izvan dohvata djece, te dalje od električnih uređaja, npr. pored radija, televizije, kompjutera, mobitela, itd. jer gubi učinkovitost. Ne čuvati u zamrzivaču ili hladnjaku.
 
Dodatne informacije o proizvodu:
Proizvod: Koloidno srebro
Proizvođač: Cvet Narave
Količina: 100 ml
Koncentracija: 20 ppm (Ppm  je mjera za koncentraciju (dijelova na milijun).
                            1 ppm = jedna čestica srebra na milijun čestica vode.
Sastav: Voda dobivena povratnom osmozom, 99,9999 procentno srebro
Rok trajanja: Na ambalaži
 
*Slike i tekst informativne su prirode, više pročitajte u Općim uvjetima.