FLORAPLUS s inulinom 60 kapsula

39,68 €
HRK: 299 kn
Model: FPCV0060
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
Uspostavite potpun mikrosvijet za makrozdravlje
 
Cjelokupno djelovanje 140 milijardi korisnih bakterija osigurava najbolje rješenje za mnoge zdravstvene probleme. S dodanim inulinom, učinkovitim prebiotikom koji će pobuditi ponovni rast korisnih probiotičkih bakterija.
 
Probiotici prisutni u FLORAPLUS-u dokazano:
Olakšavaju probavu Sprječavaju zatvor i nadutost
Zaustavljaju pojavu dijareje Djeluju protiv upalno
Potiču djelovanje imunološkog sustava Pomažu kod očuvanju zdravih zubi
Djeluju protiv parazita i gljivica Podupiru djelovanje jetra
Ublažavaju simptome alergija Pomažu kod crijevnih oboljenja
 
Ponovo u ravnoteži
 
Jedinstven probiotički kompleks s dodatkom inulina pobrinuti će se dugotrajno za vaše dobro opće stanje organizma, učinkovitu probavu i zdrav životni stil.

FLORAPLUS sadrži NAJOPTIMALNIJI broj probiotika koji će vašim crijevima pomoći da uspostave ravnotežu i zdravu mirkofloru što će snažno utjecati na cjelokupno zdravlje vašeg organizma. Smanjiti će vaš umor, poboljšati će vam se izgled kože, smanjiti simptomi alergija, okrijepiti će vaš imunološki sustav. Inulin će potaknuti zdravlje vašega srca i krvnih žila te će vas učinkovito zaštititi od nastanka arterioskleroze, srčanih i moždanih udara, angine pektoris …
 
[VAŽNO] FLORAPLUS s inulinom je najsnažniji probiotički kompleks na tržištu jer sadrži najveći broj za zdravlje najvažnijih probiotika.
Uz njegovu pomoć svom organizmu osiguravate cjelokupno zdravlje.
 
 
 
 
Sve bolesti dolaze iz crijeva
 
Zbog toga što je čak 70 % našeg imunološkog sustava u crijevima naše zdravlje je jako ovisno od zdravlja naše crijevne mikroflore koja je glavni stup zdravih crijeva i dokazano utječe na naše osjećaje, pojavu depresije, anksioznih stanja ...
 
Crijevima moramo posvetiti posebnu pozornost jer ona obavljaju puno važnih zadataka:
Razgradnja i apsorpcija hranjivih tvari:  Problemi u probavi dovode do smetnji u osnovnim tjelesnim funkcijama i s tim do pojave različitih bolesti.
Sinteza vitamina, enzima i hormona.
Izlučivanje otrova:  Ako ne rade pravilno tada su posljedično opterećeni drugi organi izlučivanja (koža, jetra, bubrezi, pluća).
Održavanje imunološke otpornosti.
 
 
Nepravilna prehrana, stres i uporaba antibiotika mogu dovesti do problema s crijevima koje FLORAPLUS s bogatim sadržajem probiotika – prirodnih liječnika s dodatkom inulina učinkovito OTKLANJA i SPRJEČAVA.
 
 
 
 
SASTAV JEDNE KAPSULE:
- 10 mld. Lactobacillus rhamnosus
- 10 mld. Lactobacillus acidophilus
- 20 mld. Saccharmyces boulardi
- 100 mld. Lactobacillus bulgaricus
- 200 mg Inulin
 
UPUTSTVO ZA UPORABU:
Za postizanje pozitivnih učinaka dovoljno je uzimanje jedne (1) kapsule na dan. Kod povećanih potreba uzimajte dvije (2) kapsule. Proizvod je primjeren za djecu, dnevnu količinu određujemo prema tjelesnoj težini: do cca. 30 kg preporučujemo uzimanje jedne (1) kapsule na dan. Kapsulu možemo otvoriti i njezin sadržaj pomiješati s vodom pri čemu se gubi do 30% na učinkovitosti. Za najbolji učinak proizvod uzimamo na prazan želudac pola sata prije obroka.
 
INFORMACIJE O PROIZVODU:
Proizvod: FLORAPLUS s inulinom, dopuna prehrani
Zemlja podrijetla: R.Slovenija
Količina: 60 kapsula (38 g e)
Proizvedeno za: Cvet Narave
Rok uporabe: Otisnut na ambalaži
 
DODATNE INFORMACIJE:
Dnevne količine nije preporučljivo prekoračiti. Proizvod nije nadomjestak za zdravu, uravnoteženu i raznoliku prehranu te nije namijenjen za liječenje bolesti. Trudnice i dojilje se prije uporabe trebaju savjetovati s svojim liječnikom. Držite izvan dosega djece.