Losos Forte s Omega 3 - 60 kapsula

39,68 €
HRK: 299 kn
Model: LOCV0060
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
Losos Forte – najbolji izvor omega 3 masnih kiselina. S dodatkom GLA.
 
Danas je pomanjkanje omega 3 masnih kiselina česta pojava zbog promjena u prehrambenim navikama ljudi te predstavlja veliki problem modernog življenja. Pomanjkanje ima za posljedicu razna bolesna stanja. To znači da su za čovjeka omega 3 masne kiseline od životnog značenja jer održavaju pravilnu strukturu stanične membrane te omogućuju pravilnu raspodjelu hranjivih tvari po organizmu i sudjeluju pri metabolizmu kolesterola.
 
LOSOS FORTE OMEGA 3:
Smanjuje razinu kolesterola Poboljšava mentalne sposobnosti
Sprječava bolesti srca i krvnih žila Usporava starenje i razgradnju kolagena
Smanjuje povišen krvni tlak Umiruje simptome reumatičnog artritisa
Olakšava bolove u zglobovima Poboljšava san
Smanjuje stupanj depresije i tjeskobe Koristan kod umirenja upala crijevnih bolesti
 
Važan. Nepogrešiv. Nužan.
 
JLosos Forte je zbog svojeg visokog sadržaja omega 3 masnih kiselina važan za život. Zbog nemogućnosti organizma da ih sam proizvede potrebno ih je unositi uz hranu.

Omega 3 masne kiseline sadrže mnoge hranjive tvari biljnog (laneno sjeme, orah, konopljino sjeme) kao i životinjskog podrijetla (inćuni, skuša, losos, sardine) ipak, samo s prehranom ih ne možemo unositi u organizam u dovoljnim količinama.

Ako uzimamo dovoljnu količinu hrane bogatom omega 3 masnim kiselinama ipak je i u tom slučaju učinak polovičan jer je važno u kojem omjeru ih uzimamo.

Upitajte se slijedeće: koje su od gore navedenih namirnica one koje redovno uzimate odnosno koje su to namirnice dio vaše svakodnevne prehrane?


 
Pravilan omjer. Važni su EPA i DHA.

S stajališta pozitivnih učinaka nisu sve omega 3 masne kiseline jednakovrijedne. Važni su EPA i DHA. Za najbolje učinke važan je i njihov omjer. S standardnom prehranom ga je teško postići i upravo zato je Losos Forte optimalan izbor za pokrivanje dnevnih potreba omega 3 masnih kiselina.
 
 
Boragino ulje - izvor GLA
 
Omega 3 i omega 6 masne kiseline su dobre masnoće ali ipak obje mogu prouzročiti razne upale u organizmu naročito ako se nalaze u neprimjerenom omjeru. Zato je važna GLA - jedna od omega 6 masnih kiselina koja ima izvanredan protuupalni učinak. Čak i ako s prehranom uzimamo dovoljno omega 6, GLA kiseline je u njoj vrlo malo. Losos Forte sadrži GLA iz boraginog ulja, najboljeg izvora GLA.
 
 
Da li i meni nedostaje Omega 3?
 
S obzirom na prehrambene navike prosječne odrasle osobe uvjereni smo da omega 3 masne kiseline nedostaju gotovo svakoj osobi a svakako trebate pripaziti ako opazite slijedeće simptome:

- Umor
- Slabo pamćenje
- Suha koža
- Problemi s srcem
- Smetnje u raspoloženju
- Depresija
 
Losos Forte Omega 3 brine se za zdravo tijelo i duh. Nezasićene masne kiseline EPA, DHA i GLA nalaze se u optimalnom omjeru u proizvodu i s svojim sinergijskim učinkom osiguravaju odličan osjećaj i stanje organizma u svakom dijelu dana.
 
 
 
UPUTSTVO ZA UPORABU:
Kapsule Losos forte je najbolje uzimati ujutro nakon doručka ili navečer nakon večere prije spavanja jer potiče procese obnove u organizmu. Potiče nastajanje hormona DHEA koji uzrokuje topljenje masnih naslaga okolo trbuha, utječe na proizvodnju hormona koji obnavlja organizam kod spavanja te potiče rast koštane i mišićne mase. Masne omega 3 kiseline nužne su za rad moždanih i živčanih prijenosnika naročito serotonina - hormona sreće.
 
INFORMACIJE O PROIZVODU:
Proizvod: LOSOS Forte OMEGA 3, dopuna prehrani
Zemlja podrijetla: R.Slovenija
Količina: 60 kapsula (38 g e)
Proizvedeno za: Cvet Narave
Rok uporabe: Otisnut na ambalaži
 
DODATNE INFROMACIJE:
Dnevne količine nije preporučljivo prekoračiti. Proizvod nije nadomjestak za zdravu, uravnoteženu i raznoliku prehranu te nije namijenjen za liječenje bolesti. Trudnice i dojilje se prije uporabe trebaju savjetovati s svojim liječnikom. Držite izvan dosega djece.