Liveriks Forte - 60 kapsula

39,68 €
HRK: 299 kn
Model: LVCV0060
Dostupnost: Out Of Stock
 
Količina: + -
***Jetra ne boli zato je zdravstvene probleme jetre jako teško otkriti***
 
* Iznenadni umor?
* Smetnje u koncentraciji?
* Pomanjkanje apetita?
* Česti vjetrovi?
* Rumenilo obraza i očiju?
* Slaba otpornost?
* Svrbež i drugi problemi s kožom?
* NABIRANJE MAŠČOBE OKOLI PASU?
 

 
Ne nasjedajte mitovima da se bolesti jetre pojavljuju samo kod alkoholičara – alkoholizam je tek treći po redu najčešćih uzroka za njihov nastanak. Zbog toksičnog životnog stila ispunjenog stresom, nekvalitetne prehrane, čestom uporabom lijekova i onečišćenjem, često se javlja hepatitis, zamašćenost i ciroza jetre, metabolni sindrom i disfunkcija jetre.
 
 
LIVERIKS FORTE – NAJSNAŽNIJA ZAŠTITA ZA VAŠU JETRU
 
Čisti i krijepi jetru
Olakšava simptome nedostataka jetre
Pobuđuje obnovu stanica jetre
Pospješuje izlučivanje urina i žuči
Povećava apetit i pospješuje probavu
Smanjuje šećer u krvi i kolesterol


 

 
 
Sikavica sadrži silimarin, skup različitih flavonoida među kojima su najvažniji silibin, silikristin i silidianin. Oni zajedničkim djelovanjem povoljno djeluju na rad jetre te sprječavaju nastanak oboljenja jetre i simptoma oboljenja – onečišćenja, ciroze ... Silimarin krijepi staničnu membranu jetre te na taj način nudi dodatnu zaštitu i pobuđuje obnovu stanica jetre. Ozdravljuje i slezenu, želudac, žuč, plućne bolesti i ublažava razne ženske bolesti.
 
Ekstrakt korijena maslačka ima brojna korisna djelovanja na naše zdravlje. Listovi i korijen sadrže fruktozu, inulin, gorčinu, fenolnu kiselinu i sterole, također i flavonoide, kalijeve soli i kumarin, vitamine A, B i C, puno kalija i drugih minerala. Zbog sadržaja gorčine ima diuretična svojstva, sprječava zastajanje vode u organizmu, smetnji u djelovanju bubrega i probleme s mjehurom. Pripravci od maslačka pospješuju razgradnju žučnih kamenaca i ublažavaju bolove reume. Blagotvorno djeluju na jetru i obnavljanje funkcija jetre a posredno djeluju i na probleme koje uzrokuje previsoka razina estrogena u organizmu.
 
Artičoku i ljekovitost njene gorčine upoznali su još i drevni Egipćani, Grci i Rimljani. Ljekovita svojstva listova artičoke pospješuju izlučivanje žući, liječe stanice jetre, povećavaju izlučivanje urina i pobuđuju probavu. S njom se smanjuje povećan kolesterol u krvi i liječe bolesni bubrezi koji za posljedicu imaju pojavljivanje proteina u urinu. Artičoka je također odlična pomoć kod probavnih problema kao što su osjećaj napetosti, slabost, povraćanje, bolovi u trbuhu, pomanjkanje apetita.
 
 
 
 
 
 
Jetra je najvažnija i najveća žlijezda u organizmu čovjeka i naš najvažniji organ za čišćenje od raznih otrova. Jetra vrši brojne životno važne uloge – upija hranjive tvari; pomaže u razgradnji masti, ugljikohidrata, bjelančevina, izvodi sintezu sastojaka žuči i izlučuje ih, pomaže kod sinteze plazemskih bjelančevina i pri aktivaciji vitamina D; sudjeluje u nespecifičnoj obrani organizma, skladišti vitamine i minerale, s svojim snažnim sistemom čišćenja pretvara otrove i lijekove u molekule koje iz organizma izlučujemo kroz bubrege (urin) ili crijeva (stolica).
 
Zbog prehrambenih navika, previše alkohola, malo kretanja i puno sjedenja jetra je zamašćena kod svakog trećeg Hrvata. Masna jetra je bolest koja vrlo sporo napreduje i bez detaljnih testiranja ona se teško otkriva. Jedan od najčešćih znakova masne jetre jest iscrpljenost što je u današnjem modernom načinu života svakodnevna pojava.
 
 
 
 
 
 
UPUTSTVA ZA UPORABU:
Liveriks Forte s svojom jedinstvenom prirodnom formulom očistiti će i odteretiti vašu jetru te okrijepiti njezino djelovanje. Za učinkovito čišćenje i odmašćivanje jetre dovoljno je uzimanje dvije kapsule na dan. Uzmite 1 kapsulu nakon doručka i 1 nakon večere. Za potpunu kuru čišćenja preporučujemo da Liveriks Forte uzimate neprekidno tri mjeseca.
 
 
Sastav:
2 kapsule (dnevni unos) sadrži: 600 mg ekstrakta sikavice Silybum marianum (s najmanje 80 % silimarina), 200 mg ekstrakta korijena maslačka Taraxacum officinale (jačina ekstrakta 4:1), 100 mg ekstrakta listova artičoke u prahu Cynara scolymus L. (jačina ekstrakta 10:1).
 
 
DODATNI SASTOJCI:
Biljna kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), punilo (mikrokristalinična celuloza), sredstvo protiv lijepljenja (silicijev dioksid), sredstvo protiv zgrušavanja (magnezijev stearat).
 
Dodatne informacije:
Dnevne količine nije preporučeno prekoračiti. Proizvod nije nadomjestak za uravnoteženu i raznoliku prehranu te nije namijenjen postavljanju dijagnoze ili liječenju bolesti. Dopuna prehrani nije primjerena za trudnice, dojilje, mlađe od 18 godina i za ljude s slabijim zdravstvenim stanjem. Proizvod nemojte uzimati ako ste alergični na jedan od njegovih sastojaka ili na biljke iz porodice glavočika. Čuvajte na suhom mjestu izvan dosega djece.