GlucoSTRONG, 60 kapsula

39,68 €
HRK: 299 kn
Model: GCCV0060
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
PODARITE SEBI SAMO NAJBOLJE.
RECITE STOP PROBLEMIMA S KRVNIM ŠEĆEROM!
 
☑ IMATE LI VRTOGLAVICU? 
 DA LI VAS STALNO MIJENJANJE RASPOLOŽENJA POMIČE S KOLOSJEKA ŽIVOTA?
 DA LI STE NAPETI I IMATE PROBLEME S KONCENTRACIJOM?
 DA LI SE NIKAKO NE MOŽETE OSLOBODITI MASNOĆE OKO TRBUHA?
 TEŠKO KONTROLIRATE ŽELJU ZA SLATKIM?
 

Nabrojeni problemi su posljedica nezdrave razine šećera u krvi.
 
Priuštite sebi prirodno rješenje koje će s bogatim sadržajem kvalitetnih sastojaka otkloniti sve neugodne simptome neuravnoteženog šećera i cjelokupno pomoći u radu vašeg organizma.
 Različite smetnje u razini šećera u krvi postaju svakodnevni problem modernog svijeta te poprimaju razmjere epidemije. Uzroci te neravnoteže su jednostavni jer su posljedica nezdravog načina života, nezdrave prehrane, premalo gibanja i prebrzog tempa života što dovodi do nezdrave razine šećera u krvi. Ignoriranje simptoma nezdrave razine šećera u krvi dovode do pojave šećerne bolesti i uz nju povezanih kroničnih zapleta.
 

 
 
GlucoSTRONG odlikuje jedinstveno djelovanje koje čini najbolju potporu vašem zdravlju i dobrom općem stanju organizma:
 
Podupire djelovanje gušterače Održava zdravu razinu šećera u krvi Smanjuje želju za slatkim
Uravnotežuje tjelesnu težinu Umanjuje razdražljivost i nervozu Olakšava probleme s vrtoglavicom
Sprječava umor Krijepi imunološki sustav Štiti od nastanka dijabetesa
Pospješuje zacjeljivanje rana Djeluje antioksidativno Podupire zdravlje srca i krvnih žila
 
Tajna se nalazi u njegovoj jedinstvenoj kombinaciji sastojaka

 
Gurmar je drevna ljekovita biljka s dugom tradicijom uporabe. Sadrži gimnemičnu kiselinu koja sa svojim unikatnim djelovanjem utječe na receptore okusa i smanjuje želju za slatkim.

Cimet je bogat izvor antioksidansa i na organizam djeluje kao inzulin. Zbog toga je učinkovit pri snižavanju previsokih vrijednosti šećera krvi.

Krom igra važnu ulogu u razgradnji glukoze, snižava razinu kolesterola u krvi te pospješuje uporabu u organizmu pohranjenih masti zbog čega je učinkovita pomoć pri mršavljenju.

Cink je prisutan u svakoj stanici ljudskog organizma, utječe na zdravlje kostiju, kože, kose i noktiju, sudjeluje u skladištenju inzulina i brine se za njegov nastanak.

 
 
Najmoćnije oruđe kod dugotrajnog očuvanja dobrog općeg stanja organizma
 
GlucoSTRONG sadrži ekstrakte dobivene od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka koji dokazano učinkovito djeluju do 50 puta snažnije od osnovnog sastava i na taj način osiguravaju da vaš organizam prima samo najbolje od svih sastojaka. Dodatno je GlucoSTRONG obogaćen još i kromom u obliku krom pikolinata koji omogućuje 5 puta bolju apsorpciju, ki omogoča 5-krat boljšo absorpcijo od običnih kromovih spojeva. .
UPUTSTVO ZA UPORABU:
Kako bi postigli pozitivne učinke dovoljne su dvije kapsule na dan. Najbolje ih je uzimati s čašom vode prije ili nakon jela. Kako GlucoSTRONG sadrži samo prirodne sastojke možete ga uzimati neprekidno I bez ograničenja.
 
SESTAV:
Dnevni unos sadrži 400 mg ekstrakta cimeta , 400 mg ekstrakta gurmara s min. 25 % njegovog aktivnog sastojka - gimnemične kiseline, 100 mg cinka i 200 µm kroma u obliku krom pikolinata, koji jamči najbolju apsorpciju tog minerala.
 
INFORMACIJE O PROIZVODU:
Proizvod: GlucoSTRONG, dodatak prehrani
Zemlja porijekla: R. Slovenija
Količina: 60 kapsula (65,8 g)
Proizvedeno za: Vitae Aeternum
Rok uporabe: Otisnut na ambalaži
 
DODATNE INFROMACIJE:
Dnevne količine nije preporučljivo prekoračiti. Proizvod nije nadomjestak za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Trudnice i dojilje se prije uporabe trebaju savjetovati s svojim liječnikom. Čuvajte izvan dosega djece.