TIGROVO ULJE

13,14 €
HRK: 99 kn
Model: TUAZ0000
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
Tagovi: TIGROVO, ULJE, Biljna, ulja
NOVO! – ESENCIJALNO TIGROVO ULJE FENG YOU JING IZ RIZNICE KINESKE MEDICINE
1x KOMPLET OD DVA ULJA PO POVOLJNOJ CIJENI
 
Tigrovo ulje je iznimno učinkovito esencijalno ili mirisno ulje koje se temelji na recepturi Tigrove masti te dolazi od tradicionalne kineske medicine (TKM)  koja je na glasu po svojem cjelokupnom (holističkom) pristupu zdravlju. Poštujući njena načela, esencijalno tigrovo ulje Feng You Jing sa svojim pažljivo i pozorno izabranim sastojcima olakšava brojne zdravstvene probleme.
 
Ulje ima osvježavajući miris mentola i eukaliptusa te ima učinak hlađenja.
 
Brzo i učinkovito:
- otklanja bolove
- zaustavlja svrbež 
- pomaže kod uboda komaraca i drugih insekata
- otklanja vrtoglavicu koja nastaje kao posljedica prehlada
- pomaže kod mučnine prilikom putovanja
- otklanja glavobolje
- odbija komarce
- pomaže kod spavanja  
 
Tigrovo ulje se najbolje ponaša kod prehlada, TKM posebno pomaže kod tkz. „bolesti vjetrova ili propuha“ TKM vjeruje u različite uzroke od kojih dolazi bolest i vjetar je jedan od važnijih vanjskih razloga. Simbolizira gibanje koje je teško kontrolirati i donosi nenadane i brze promjene koje se odražavaju na zdravlje i opće stanje. Najčešće bolesti koje uzrokuje vjetar odnosno propuh su prehlade i zato je esencijalno tigrovo ulje posebno primjereno za prehlade te razna sezonska oboljenja. 
Esencijalno tigrovo ulje je čista uljna tekućina zelene boje s posebnom aromom na biljnoj bazi. Ne sadrži kemikalije i donosi trenutne rezultate.
 
Tigrovo ulje – uporaba:
Ulje se nanosi čistim rukama na bolno mjesto ili akupunkturnu točku. U koliko vas muči glavobolja ili imate temperaturu tada ulje nanesite na čelo. U slučaju izbijanja osipa zbog vrućine npr. prištića tada napravite kupelj u koju dodajte nekoliko kapljica ulja.  
 
Upozorenje:
Nakon uporabe temeljito operite ruke i pazite da ne dođete u doticaj s očima ili sluznicom. Ulje ne nanašajte na otvorene rane i ozljede. Namijenjeno je samo za vanjsku uporabu što znači da nije namijenjeno za piće i nije primjereno za trudnice te dojilje. Čuvajte ga na suhom i hladnom prostoru te izvan dosega djece.  
 
 
Dodatne informacije o proizvodu:
Proizvod: Tigrovo ulje – Essential Balm Feng You Jing
Količina: 3ml
Rok trajanja: na ambalaži
*Slike i tekst su  informativne prirode, više možete pročitati u općim uvjetima.