ProstaAktiv Forte Plus, 60 kapsula

39,68 €
HRK: 299 kn

Model: PRCV0060
Dostupnost: Dostupno
 
Količina: + -
 
ProstaAktiv Forte Plus je jedinstven dodatak prehrani i jedinstven na tržištu jer sadrži sve vitamine, minerale i druge hranjive tvari za očuvanje zdravlja prostate kod muškaraca bez obzira na starost. 100% prirodne sirovine, bez aditiva i bez ikakvih sintetičkih tvari, čuvaju zdravlje prostate i prirodna su pomoć za očuvanje vitalnosti i životne energije.
 
KAKO DJELUJE?
-          Čuva zdravlje prostate.
-          Smanjuje osjećaj umora i iscrpljenosti.
-          Daje potporu imunološkom sustavu.
-          Doprinosi otpuštanju energije kod probave.
-          Doprinosi normalnom radu probavnih enzima.
-          Doprinosi povećanju energije.
-          Čuva zdravlje srca i krvnih žila, te živčanog sustava. 
 
SNAGA PRIRODE ZA VAŠE ZDRAVLJE!
 
Aktivne tvari proizvoda ProstaAktiv Plus dobivene su od pomno odabranih i isključivo prirodnih sastojaka. Proizvod sadrži sve što je potrebno svakom muškarcu za očuvanje vitalnosti i životne energije, te zdravu prostatu.
 
Važni vitamini, minerali i dodaci za zdravu prostatu su cink, selen, vitamin E, likopen te vitamini B6, B12 i folna kiselina. Jako važni su i palmetto ili grmolika palma, ginseng i ginko koji nude nepogrešivu potporu prostati i s tim posljedično vašem dobrom zdravlju!
 
Snaga grmolike palme (palmetto) poznata je već tisućljećima, u zadnje vrijeme dolazi u središte pažnje njena sposobnost da krijepi zdravlje prostate i jača mušku potenciju što znači veći i jači libido, bolju izdržljivost te više energije. Ginseng je poznat i kao afrodizijak koji se brine za podizanje energije i životne snage te pomaže očuvati vitalnost, također ginko povoljno djeluje na rad moždanih stanica jer krijepi i stimulira moždane funkcije.
 
Sva tri navedena sastojka se nalaze među glavnim sastojcima dopune prehrani ProstaAkitv Forte Plus, pomažu ostvariti normalno stanje prostate, brzo se apsorbiraju, a pozitivne učinke osjetiti ćete odmah nakon uzimanja.
 
DA LI I VI TREBATE PROSTAAKTIV FORTE PLUS? 
Upitajte se slijedeće:
 
-          Imam li slabiji, sporiji, prekidajući mlaz urina?
-          Teško krećem s uriniranjem? 
-          Da li prečesto idem na malu nuždu?
-          Osjećam žurnu i nenadanu potrebu za uriniranjem?
-          Uriniram više puta po noći?
-          Imam osjećaj neispražnjenosti mjehura i pritiska mokraće svakih nekoliko minuta?
 
Tada je ProstaAktiv ispravna prva pomoć. POZOR! U koliko se navedeni problemi i nakon nekog vremena nastave tada savjetujemo da posjetite liječnika.
 
 
ZAŠTO JE PROSTAAKTIV FORTE PLUS POSEBNO VAŽAN KAKO STARIMO ?
 
Da li ste znali da s starenjem dolazi do slabije apsorpcije vitamina i minerala iz hrane radi čega je uzimanje dodataka prehrani vrlo preporučljivo? Zato što svatko od nas želi živjeti što kvalitetnije moguće i život (bez obzira na starost i tjelesnu spremu) uzimati s velikom žlicom potrebno je pravovremeno djelovati! Za tu namjenu preporučujemo uzimanje lako probavljivih kapsula ProstaAktiv Forte Plus za muškarce u svim dobnim skupinama.
 
ZAŠTO ZDRAVA PREHRANA NIJE DOVOLJNA?
 
S godinama u tijelu dolazi do brojnih promjena  – povećava se umor i iscrpljenost tijela, smanjuje se razina energije i snaga mišića. Većina tih promjena je posljedica slabije apsorpcije vitamina i minerala iz hrane. Danas ne primamo dovoljne količine vitamina i minerala prije svega zbog načina obrade voća i povrća. Zbog agresivne industrijske obrade današnje voće i povrće je osiromašeno važnim sastojcima koje treba ljudski organizam.. Posljedice se očituju u većem umoru, slabijem imunološkom sustavu i slabijoj volji. 
 
KOME PREPORUČUJEMO UPORABU?
Dnevni unos dopune prehrani ProstaAktiv Forte Plus preporučujemo:
 
-          Svima koji imaju probleme s uriniranjem.
-          Starijima koji doživljavaju promjene u kostima (osteoporoza).
-          Svima koji se aktivno bave nekom sportskom aktivnošću.
-          Svima s oslabljenim imunološkim sustavom i onima koji su često bolesni.
-          Osobama koje dnevno doživljavaju stres.
-          Svim muškarcima bez energije.
 

 
UPORABA: Za bolji osjećaj, više energije, te zdravu prostatu preporučujemo redovno uzimanje kapsula na način – jednu (1-2) kapsule ujutro i jednu (1-2) kapsule navečer ovisno od tjelesne težine korisnika. Preporučena dnevna doza : dvije do četiri (2-4) kapsule koje se uzimaju s vodom.
 
UPOZORENJE: Ne smije se prekoračiti preporučeni dnevni unos. ProstaAktiv Forte Plus nije zamjena za zdravi način života i uravnoteženu i raznoliku prehranu. Dotični nadomjestak prehrani nije lijek i ne služi za postavljanje dijagnoza, liječenje, terapije ili sprečavanje nekih bolesti. Nije namijenjeno mlađima od 18 godina. Prodavatelj ne preuzima odgovornost za štetne posljedice koje nastaju radi nepoštovanja uputa i neprimjerene uporabe. 
 SKLADIŠTENJE: Proizvod čuvajte na suhom i hladnom mjestu, ne izlažite ga sunčevoj svjetlosti i držite izvan dosega djece. Ako uzimate lijekove, bolujete od neke bolesti, imate alergiju ili ste osjetljivi na neki od sastojaka tada se prije uporabe savjetujte s svojim liječnikom.
 
INFORMACIJE O PROIZVODU:
Proizvod: ProstaAktiv Forte Plus
Proizvedeno za: Cvet narave®
Porijeklo: Slovačka
Količina: 60 tableta
Neto težina: 35g
Rok trajanja: otisnut na ambalaži